Hoe Mcafee toestaan ​​om programma's te blokkeren?


Het maakt niet uit wie u bent of hoeveel u internet wilt gebruiken, het is van vitaal belang om te leren hoe u uw systeem kunt beschermen met behulp van een antivirus programma zoals McAfee.Hoewel er tegenwoordig andere applicaties beschikbaar zijn, zal deze u zonder problemen de beste functies en services kunnen bieden.


Verschillende malware, virussen en hackers kunnen met behulp van internet efficiënt uw computer, laptop of smartphone binnendringen.Als u dit wilt voorkomen, lees dan zo snel mogelijk hoe u uw systeem kunt beschermen met de hulp van het McAfee ondersteunings team.U kunt ook hun aanvullende producten en pakketten kopen of erop abonneren als u uw beveiligings niveau met een ruime marge wilt verhogen.


Deze faciliteiten zijn aanzienlijk gebruiksvriendelijk en flexibel, zodat u ze kunt personaliseren op basis van uw voorkeuren, vereisten en budgettaire beperkingen.Niet alleen dat, maar u moet er ook rekening mee houden dat u zich kunt afmelden voor het gebruik ervan wanneer u maar wilt.


Als u een van de vele mensen bent die zojuist voor het eerst een antivirus software programma heeft gedownload, weet u misschien niet wat u moet doen of hoe u het moet instellen. Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee.


In tijden als deze kunt u efficient contact opnemen met het technische ondersteunings team van McAfee en hen vragen u te helpen bij het verbeteren van de prestaties van de toepassing.Zij kunnen u tal van tips, suggesties en instructies geven om het voor u beter te maken.


Verder zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u een programma wilt blokkeren. Laten we ze nu eens nader bekijken:


  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het McAfee beveiligings product op uw systeem downloaden en openen

  2. Zodra het programma begint te lopen, gaat u naar het linkermenu en tikt u op Mijn bescherming

  3. Tik in de nieuwe set tabbladen die wordt aangeboden op de categorie Protect Your PC en selecteer Firewall

  4. Tik op het tabblad Internet verbinding en programma's op de nieuwe pagina

  5. Blader door de lijst met beschikbare applicaties, tik op de app die u wilt blokkeren en volg de instructies op het scherm


Bellen McAfee support nummer volgens uw vereisten als u het een uitdaging vindt om de bovenstaande instructies te volgen.


Gerelateerde Links


Hoe Kunnen We Mcafee Op Ons Apparaat Installeren?


Popular posts from this blog

Hoe de McAfee Anti Spam werkbalk inschakelen?

Hoe McAfee Net Guard inschakelen?