Hoe McAfee Web Control inschakelen in Chrome?


 

Bent u iemand die lijdt aan frequente system crashes, identite itsdiefstal, geldverlies, enz.? Als uw antwoord ja is, is een van de belangrijkste dingen die u moet doen uw computer, laptop of smartphone uitrusten met een efficient en eersteklas antivirus software programma zoals McAfee.

Hoewel u tegenwoordig veel andere beschermende toepassingen op de markt zult tegenkomen, biedt deze u de beste tools en resultaten. Daarom moet u uw best doen om er meer over te weten te komen met de hulp van het McAfee ondersteunings team zodra u tijd heeft.

Het maakt niet uit naar wat voor opties en faciliteiten je op zoek bent, dit antivirus programma zal je zonder problemen alle mogelijke hulp kunnen bieden. Daarom moet u deze applicatie zo snel mogelijk op uw apparaat downloaden.

Als u uw tools wilt personaliseren, kunt u dat ook doen, aangezien de functies aanzienlijk flexibel zijn. Al deze aspecten zullen het voor u gemakkelijk maken om de beste resultaten te behalen en tegelijkertijd de kans op risico's met een ruime marge te verminderen.

Als u een van de vele mensen bent die voor het eerst een toepassing als McAfee downloadt, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of waar u moet beginnen. Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee.

In dergelijke omstandigheden is een van de gemakkelijkste manieren om uw problemen op te lossen contact op te nemen met het technische ondersteunings team van McAfee. Deze deskundige professionals zijn beschikbaar via sms, oproepen, e-mails en livechat. Daarom kunt u contact met hen opnemen op elke manier die u prettig vindt.

Daarnaast zijn er een paar stappen die u moet volgen als u McAfee web controle in Chrome wilt inschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het McAfee software programma downloaden en openen op uw smartphone of laptop

2. Zodra de applicatie op uw scherm is geopend en u zich op de start pagina bevindt, tikt u op het menu Instellingen dat u tegenkomt

3. Op de nieuwe pagina krijgt u een lijst met opties. Tik op de tegel Extensies die u zult vinden

4. Het volgende dat u hoeft te doen, is op Web controle tikken

5. Er wordt een andere pagina voor je geopend, tik op Inschakelen om de functie te activeren

Voor andere suggesties en tips bellen McAfee ondersteuningsnummer volgens uw vereisten.

 

Gerelateerde Links

Hoe McAfee bescherming voor verwisselbare media uit te schakelen?

Popular posts from this blog

Hoe de McAfee Anti Spam werkbalk inschakelen?

Hoe Mcafee toestaan ​​om programma's te blokkeren?

Hoe McAfee Net Guard inschakelen?