Hoe McAfee Net Guard inschakelen?


 

Wilt u een plezierige en efficiente ervaring hebben terwijl u zoveel mogelijk gebruik maakt van technologie en internet? Als uw antwoord ja is, kunt u het beste zo snel mogelijk een betrouwbaar antivirus programma zoals McAfee downloaden en installeren op uw computer, smartphone of laptop.

Het is een type applicatie waarmee u uw systeem probleemloos kunt beschermen tegen alle soorten problemen. Daarom moet u eraan denken om er meer over te weten te komen met de hulp van het McAfee ondersteunings team zodra u tijd heeft.

Het maakt niet uit wat voor soort werk u doet met behulp van technologie en internet, virussen, malware of hackers kunnen gedurende deze tijd uw computer binnendringen. Daarom moet u er altijd voor zorgen dat u al het mogelijke doet om uw informatie, fondsen, identiteit, enz. te beschermen. De McAfee software toepassing zal u de beste voordelen kunnen bieden en gevaren met een ruime marge minimaliseren.

Is dit een van de eerste keren dat u een antivirus programma zoals McAfee probeert te downloaden en in te stellen op uw computer of smartphone? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet hoe u de meest geschikte resultaten kunt verkrijgen of waar u moet beginnen.

Maar is dat een goede reden om op te geven? Nee. In tijden als deze is een van de beste dingen die u kunt doen zo snel mogelijk contact opnemen met het technische ondersteunings team van McAfee. Het is omdat ze u kunnen begeleiden terwijl ze uw problemen dienovereenkomstig oplossen.

Verder zijn er een paar stappen die u moet volgen als u de Net Guard functie wilt inschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het McAfee beveiligings systeem op uw smartphone of laptop installeren en openen

2. Zodra u zich op de start pagina bevindt, gaat u onmiddellijk naar het tabblad Mijn bescherming

3. Wanneer de nieuwe pagina wordt geopend met een lijst met alternatieven, tikt u op de Firewall-tegel die u tegenkomt

4. Tik op het tabblad Internet verbinding voor programma's dat u op de nieuwe pagina vindt

5. Blader door de volgende pagina en selecteer Bewerken. Wijzig de Net Guard optie dienovereenkomstig in Aan

6. Sla de wijzigingen op

Bellen McAfee Belgie ondersteuningsnummer als u een van de bovenstaande stappen niet begrijpt.

 

Gerelateerde Links

Hoe McAfee uit teschakelen

 


Popular posts from this blog

Hoe de McAfee Anti Spam werkbalk inschakelen?

Hoe Mcafee toestaan ​​om programma's te blokkeren?