Hoe McAfee uit te schakelen


McAfee Security Center tijdelijk uitschakelen op uw computer. Als u McAfee uitschakelt, wordt het niet van uw computer verwijderd. Houd er rekening mee dat als McAfee uw enige gratis antivirusprogramma is, het uitschakelen ervan uw computer kwetsbaar maakt voor malware.

Stappen:

·         Open Start, klik op het Windows-logo in de linkerbenedenhoek van het scherm. Typ mcafee in Start. Hierdoor wordt op uw computer gezocht naar het McAfee-programma.

·         Klik op McAfee® TotalProtection boven aan het Start-venster, met het kopje 'Desktop-app' onder de naam. Hierdoor wordt McAfee geopend.

·         Klik op het tabblad PC-beveiliging in de linkerbovenhoek van het McAfee-venster.

·         Klik op Realtime scannen aan de linkerkant van het McAfee-venster.

·         Klik op Uitschakelen in de rechterbovenhoek van de pagina Realtime scannen.

·         Selecteer een tijdslimiet en klik op Uitschakelen. U kunt een tijd instellen waarop real-time scannen opnieuw moet worden geactiveerd in het veld "Wanneer wilt u real-time scannen hervatten?" doos. De standaardwaarde is 15 minuten.

·         Als u McAfee wilt uitschakelen totdat u het handmatig weer inschakelt, selecteert u '''Nooit''' voor de tijdslimiet.

·         U kunt dit venster verlaten nadat u Realtime scannen hebt uitgeschakeld.

·         Klik op het tabblad Firewall. Deze optie bevindt zich onder het tabblad '''Realtime scannen''' aan de linkerkant van het venster.

·         Klik op Uitschakelen in de rechterbovenhoek van de pagina.

·         Als uw Firewall-pagina leeg is, is uw McAfee Firewall al uitgeschakeld; u kunt de volgende twee stappen overslaan.

·         Selecteer een tijdslimiet en klik vervolgens op Uitschakelen om de McAfee Firewall uit te schakelen totdat de tijdslimiet is verstreken.

·         Verlaat het Firewall-venster. Klik op '''X''' in de rechterbovenhoek van het Firewall-venster.

·         Klik op Automatische updates onder '''Firewall''' aan de linkerkant van de pagina.

·         Klik op Uitschakelen in de rechterbovenhoek van de pagina Automatische updates.

·         Verlaat de pagina Automatische updates en klik op Geplande scans. De optie '''Geplande scans''' staat net onder ''Automatische updates''.

·         Klik op Uitschakelen in de rechterbovenhoek. Alle services van McAfee zijn nu uitgeschakeld.

·         Als al het andere niet lukt, kunt u de aanwezigheid van McAfee op uw computer uitschakelen door deze volledig te verwijderen

Bellen McAfee Belgie ondersteuningsnummer volgens uw vereisten als u het een uitdaging vindt om de bovenstaande instructies te volgen.

 

Gerelateerde Links

Hoe McAfee toestaan om een bestand in quarantaine te plaatsen?

 

Originele bron 

Popular posts from this blog

Hoe de McAfee Anti Spam werkbalk inschakelen?

Hoe Mcafee toestaan ​​om programma's te blokkeren?

Hoe McAfee Net Guard inschakelen?